ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Ενόχλησε μαθαίνουμε πολλούς, η ενέργεια του προέδρου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, να κοινοποιήσει, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κείμενο του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας το οποίο πέρα των χωρίς καμία επιστημονική βάση απόψεων για τη γρίπη και τη μετάδοσή της,

περιέχει και απειλές κατά της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης:

“…σας καθιστούμε υπεύθυνη για ότι συμβεί από εδώ και στο εξής σε θέματα υγείας στα συγκεκριμένα σχολεία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα σας στείλουμε στην δικαιοσύνη και σε πιθανή πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση που θα προκύψει θα σας στείλουμε όπου θέλουμε εμείς.

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία στα ξερονήσια για την διαμόρφωση της εκεί οδοποιίας”, αναφέρει μεταξύ άλλων για την κ. Αναστασοπούλου η επικίνδυνη ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου, που ξυπνά μνήμες άλλων σκοτεινών εποχών.

“Και καλά ο Πατριωτικός Σύνδεσμος είναι γνωστός για το τί πρεσβεύει και για τα γλέντια που κάνει την 21η Απριλίου. Το να κοινοποιεί όμως ένα τέτοιο κείμενο ένας πρόεδρος συλλόγου Γονέων, μάλλον δεν είναι πρέπον”, σχολίασαν ενοχλημένοι γονείς μαθητών αλλά και πολλοί Λαρισαίοι.

Αν μη τί άλλο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ο χειρισμός τέτοιων θεμάτων από άτομο που έχει ως σημαία του, όπως υποστηρίζει, τις δημοκρατικές διαδικασίες, λέμε εμείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ