ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Βλάβες και διακοπές ρεύματος και μέσα στη Λάρισα

Σοβαρό πρόβλημα εξαιτίας διακοπής ρεύματος που έχει σημειωθεί εδώ και λίγη ώρα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δαμασίου. Η διακοπή οφείλεται σε βλάβη στη γραμμή του δικτύου ηλεκτροδότησης και ήδη συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ από τη Λάρισα και την Ελασσόνα εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης.

Λόγω του προβλήματος και με δεδομένη τις άσχημες καιρικές συνθήκες άμεση ήταν και η παρέμβαση του δημάρχου Τυρνάβου προς τον ΔΕΔΔΗΕ με τον κ. Σαρχώση να ζητά την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βλάβη είναι στη γραμμή που ξεκινά από την Ελασσόνα και φτάνει στο Δαμάσι και μέχρι πριν από λίγο χωρίς ρεύμα ήταν και τα χωριά Αμούρι, Δομένικο, Μεσοχώρι. Ηδη σε κάποια από τα παραπάνω χωριά δόθηκε ρεύμα και τα συνεργεία επικεντρώνουν την προσοχή τους για τον εντοπισμό της βλάβης στο κομμάτι Μεσοχώρι – Δαμάσι.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία από το τμήμα βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, σποραδικές διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε κάποιες συνοικίες της Λάρισας με τα συνεργεία της επιχείρησης να εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των βλαβών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ