Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Επισημαίνοντας την ανάγκη για συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με τη δημοτική αρχή για τη μάχη με το χιονιά και τις χαμηλές θερμοκρασίες ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης περιέγραψε στο paidis.com την κατάσταση που επικρατεί στον Τύρναβο και την ευρύτερη περιοχή του δήμου.

«Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση με 4 συνεργεία του δήμου να επιχειρούν από το πρωί σε Τύρναβο, Αμπελώνα, Δελέρια και Ροδιά προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα με ρίψεις αλατιού και χρήση μηχανημάτων», τόνισε ο κ. Σαρχώσης, επισημαίνοντας παράλληλα πως κύριο μέλημα σήμερα αποτέλεσε η προσέγγιση για τον καθαρισμό του άξονα Καρυάς-Σκαμνιάς-Γόννων-Άνω Αργυροπουλίου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πρόσβαση στα ποιμνιοστάσια της περιοχής.

«Η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία και συνεννόηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων είναι αυτή που θα φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Σαρχώση που ζήτησε υπομονή από τους δημότες, επισημαίνοντας παράλληλα και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα ήδη κλειστά σχολεία του δήμου.

«Τα σπασίματα και γενικότερα προβλήματα που αφορούν στην ύδρευση των σχολείων είναι πολλά και καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα», υποστήριξε ο κ. Σαρχώσης, επισημαίνοντας ωστόσο πως ευτυχώς δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση αλλά και την ύδρευση στο δήμο Τυρνάβου.

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Τυρνάβου βρέθηκε σήμερα στα Δελέρια και τη Ροδιά προκειμένου να εξετάσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, ενώ αναφερόμενος στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη γέφυρα της Ροδιάς υποστήριξε πως υπάρχει πρόσβαση.

«Μόλις πριν μια ώρα πέρασα ο ίδιος, ενώ και τριαξονικά οχήματα κινούνταν κανονικά στη γέφυρα», υποστήριξε ο δήμαρχος, εκφράζοντας και την απορία του για την απόφαση του  υπεραστικού ΚΤΕΛ που οδήγησε σε ματαίωση δρομολογίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ