ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ

Ο Δήμος Τεμπών  τα τελευταία 24 ώρα, βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, με αφορμή ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή.

Οι έντονες χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες και πολλά προβλήματα  στην κίνηση των οχημάτων στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

Ακομη θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους  του Δήμου μας και όσους επισκέπτονται την περιοχή μας, να περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις και αφού προηγουμένως πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τους και την ασφάλεια των  συμπολιτών μας ( αντιολισθητικές αλυσίδες κ.λ.π.)

Από την έναρξη των καιρικών φαινομένων όλες οι δυνάμεις του Δήμου σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας  δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοικτό το βασικό οδικό δίκτυο και να προσφέρουν κάθε βοήθεια εκεί που είναι αναγκαίο.

Όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό θα βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή συνεχίζοντας την προσπάθεια για να ανοίξει το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου.

Παρακαλούμε όλους τους δημότες να αποφεύγουν μετακινήσεις και ενέργειες που μπορεί να βάλουν σε δοκιμασία την ασφάλεια τους και την ασφάλεια των συμπολιτών μας ,όπως και για την  αντιμετώπιση αυτών των καιρικών φαινομένων, ο Δήμος Τεμπών επιζητά τη συνεργασία και τη κατανόηση των δημοτών.

Οι Δημότες για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα καιρικά φαινόμενα να επικοινωνούν με την αστυνομία, την Πυροσβεστική υπηρεσία ,την αρμόδια  Υπηρεσία του Δήμου Τεμπών καθώς και τους Προέδρους Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ