ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 160 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με πάνω από 160 μηχανήματα και συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού συνεχίζεται η μάχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το χιόνι και τις χαμηλές θερμοκρασίες, σε μια προσπάθεια να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας.

Κυριολεκτικά «στους δρόμους» βρίσκονται  οι αντιπεριφερειάρχες Δ. Παπαδημόπουλος, Θ. Παιδής και Χρ. Καλομπάτσιος αλλά και αρμόδιοι παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας, σε διαρκή επικοινωνία με τους οποίους βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, για τον καλύτερο συντονισμό και αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Η Περιφέρεια βρίσκεται πάντα σε συνεννόηση με τους δήμους αλλά και το Στρατό, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να εργάζονται πυρετωδώς, έχοντας «εχθρό» τους τη συνεχή χιονόπτωση.

Σημειώνεται πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας επικεντρώνει σε δύσκολα σημεία του νομού, όπως περιοχές της Ελασσόνας, των Φαρσάλων, του Τυρνάβου αλλά και της Αγιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και οι προγραμματισμένες ρίψεις αλατιού σε ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ