ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Από το μεσημέρι, όλα τα μηχανήματα θα κατευθυνθούν στις συνοικίες της πόλης

Συνεχίζεται, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, με αμείωτη ένταση η προσπάθεια του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες χιονοπτώσεις,  σε συνθήκες ολικού παγετού για έκτη  συνεχή ημέρα. 

Σημειώνεται ότι το ύψος του χιονιού, ξεπέρασε σε πολλά σημεία της πόλης τα 30 εκατοστά.

Χθες αργά το βράδυ με την παύση των φαινομένων, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποχιονισμού και ρίψη αλατιού σε βασικούς συλλεκτήριους οδικούς άξονες.

Σήμερα από νωρίς το πρωί, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια στον κεντρικό τομέα της πόλης και ειδικότερα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς  Ηρώων Πολυτεχνείου, Κραννώνος, Λαγού, Αεροδρομίου)

Στον συγκεκριμένο τομέα, επιχειρούν από νωρίς το πρωί περισσότερα από 10 μηχανήματα, κάνοντας εργασίες αποχιονισμού, ενώ σε πλατείες και πεζοδρόμους και όπου αλλού χρειαστεί γίνονται και ρίψεις αλατιού. Επίσης, πεζοί εργαζόμενοι του Δήμου, συμβάλουν με φτυάρια στις εργασίες αποχιονισμού.

Όταν ολοκληρωθεί η παρέμβαση στον κεντρικό τομέα – αναμένεται να διαρκέσει μέχρι νωρίς το μεσημέρι, όλα τα μηχανήματα θα κατευθυνθούν στις συνοικίες της πόλης.

Ανανεώνεται το αλάτι


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ