ΜΕ 14 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η «ΜΑΧΗ» ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και του όγκου του χιονιού συνεχίζεται η προσπάθεια των συνεργείων του δήμου Τυρνάβου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, με 14 μηχανήματα να συνεπικουρούν στον αποχιονισμό της περιοχής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Κ. Κουλιού η κατάσταση στο κεντρικό οδικό δίκτυο εξομαλύνεται, ενώ με τη συνδρομή και της Περιφέρειας αντιμετωπίστηκε η κατάσταση στο δρόμο Τυρνάβου-Λάρισας και Λάρισας-Αμπελώνα, ενώ επιτυχής ήταν και η προσέγγιση στα περισσότερα ποιμνιοστάσια σε Κουτσόχερο, Δαμάσι, Δαμασούλι και Περαχώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Κουλιό πλέον ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και την προσέγγιση των συνοικιών σε Τύρναβο και Αμπελώνα, που αναμένεται να γίνει σήμερα, ενώ σημαντικά προβλήματα παραμένουν όσον αφορά στην πρόσβαση στην περιοχή του Άνω Αργυροπουλίου.

«Παρά τις προσπάθειές μας το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα που εξασφαλίσαμε δεν κατέστη δυνατόν να μεταφερθεί στην περιοχή λόγω του παγετού», δήλωσε ο κ. Κουλιός, προσθέτοντας πως ανάλογη κίνηση θα επιχειρηθεί και αύριο.

Τέλος ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για το Βοτανοχώρι, καθώς ο κεντρικός δρόμος προς Ελασσόνα είναι ανοιχτός, ενώ συνεργεία θα επιχειρήσουν αποχιονισμούς και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ