ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Σημαντικές καθυστερήσεις λόγω της κακοκαιρίας αλλά και προβλήματα λόγω παλαιότητας και κακής συντήρησης αντιμετωπίζουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που τις τελευταίες ημέρες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν επιπλέον περιστατικά λόγω πτώσεων εξαιτίας του χιονιού και του πάγου.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται δεκάδες είναι τα περιστατικά που απασχόλησαν τις τελευταίες ημέρες τις ορθοπεδικές κλινικές των δύο νοσοκομείων, την ώρα που αυξημένα παρουσιάστηκαν και τα προβλήματα στη μετακίνηση των ασθενοφόρων εξαιτίας των ούτως ή άλλως μικρών ταχυτήτων που αναπτύσσουν αλλά και της δύσκολης διέλευσης λόγω του όγκου του χιονιού και του παγετού.

«Το βάλε-βγάλε των αλυσίδων, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων, δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα αλλά και σημαντικές καθυστερήσεις», τονίζουν εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη αυξημένης προσοχής που πρέπει να επιδείξουν αυτές τις μέρες όλοι οι πολίτες.

«Μια άσκοπη μετακίνηση που θα αναβάλλουν μπορεί να τους γλυτώσει από μια πιθανή πτώση και την ταλαιπωρία που την ακολουθεί», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ