ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

Τέλος ο Νταιλιάνης από τους «βυσσινί»

Λαμβάνοντας υπόψη την επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ, τις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και την ακαταλληλότητα του γηπέδου η Λίγκα αποφάσισε τελικά την αναβολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΛ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης  Αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας.”

ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΤΑΙΛΙΑΝΗ-ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΑΕ

Εξάλλου με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε απόψε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον υπεύθυνο του χορηγικού προγράμματος Απόστολο Νταιλιάνη, γνωστοποιώντας παράλληλα τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 11 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

  1. Η εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ, η οποία είναι ιδιοκτήτης και κάτοχος του 89% του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΛ, έδωσε εντολή στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο 11/02/2017 και ώρα 12:00, στα ιστορικά γραφεία της ομάδας, στην οδό Κύπρου 72 στη Λάρισα, τα οποία από το τέλος Ιανουαρίου θα λειτουργούν μόνο για σημαντικά θέματα που θα αφορούν στην ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό τις επόμενες μέρες τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα μεταφερθούν στο AEL FC ARENA.

    2. Τα θέματα της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα είναι τα εξής:
    α) Εκλογή νέου Δ.Σ.
    β) Εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου
    γ) Διάφορα θέματα

    3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από σήμερα διακόπτεται η συνεργασία αμοιβαίως με τον υπεύθυνο του χορηγικού προγράμματος κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ