ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Υπεράνθρωπες προσπάθειες  συνεχίζει να καταβάλει ο μηχανισμός του Δήμου Κιλελέρ  για την επιτυχή διαχείριση των προβλημάτων που προκάλεσε το πιο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ετών που έπληξε την ευρύτερη περιοχή και διαμόρφωσε συνθήκες ολικού παγετού.

Από την έναρξη των έντονων καιρικών φαινομένων όλες οι δυνάμεις του Δήμου, σε άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν σκληρή μάχη για να κρατήσουν ανοικτό το βασικό οδικό δίκτυο και να προσφέρουν κάθε βοήθεια εκεί που είναι αναγκαίο.Μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και ιδιωτών εργάζονται ακατάπαυστα σύμφωνα με το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας.

Τα μηχανήματα επιχειρούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες το Δήμου. Σε σημεία που επιχειρούν τα μηχανήματα βρέθηκε  και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με τους συνεργάτες του σε μια προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων που δίνουν μια μάχη με τα ακραία για την περιοχή μας καιρικά φαινόμενα. Με δήλωση του ο δήμαρχος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην τιτάνια προσπάθεια αντιμετώπισης της κακοκαιρίας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κιλελέρ, τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους ιδιώτες που διέθεσαν πάνω από δέκα τρακτέρ και συνέβαλαν καθοριστικά στον εκχιονισμό των χωριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ