«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Με την πόλη να προσπαθεί να βρει ξανά τους χαμένους ρυθμούς της, πόλεμος «χαρακωμάτων» έχει ξεσπάσει στη Νέα Πολιτεία μετά τις καταγγελίες γνωστού φωτορεπόρτερ πως διαμερισματική σύμβουλος της Συμπαράταξης καθάρισε το χώρο μπροστά από το σπίτι της με μηχανήματα του δήμου, αγνοώντας την υπόλοιπη περιοχή και κυρίως το σχολείο όπου φοιτούν δεκάδες παιδιά!

Άμεση ήταν η αντίδραση της συμβούλου που έχοντας την ευθύνη για το συντονισμό των συνεργείων στη Νέα Πολιτεία υπεραμύνθηκε της στάσης της, τονίζοντας πως ο δρόμος, όπου όντως είναι και το σπίτι της (οδός Δρόση), αποτελεί μια από τις κεντρικές οδούς της συνοικίας και ως εκ τούτου τα συνεργεία προχώρησαν στον καθαρισμό της προκειμένου να ανταποκριθεί στον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο.

«Αν θεωρείται αυτό ευνοϊκή για το σπίτι μου μεταχείριση συγχωρέστε με αλλά δεν προλαβαίνω να μετακομίσω», ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε νέο γύρο αντιπαραθέσεων στο διαδίκτυο!

Σύμφωνα πάντως με ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας η αντιπαράθεση, στο «χορό» της οποίας μπήκαν δεκάδες χρήστες του f/b, είχε και συνέχεια καθώς εκτοξεύτηκαν απειλές ακόμη και για μηνύσεις!

Μάλλον ψυχραιμία και καλή διάθεση χρειάζεται από όλους, καθώς όπως φαίνεται εκτός από τα χιόνια περισσεύουν και τα νεύρα τις τελευταίες μέρες στην πόλη!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ