ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΒΕΡΩΦ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ του paidis.com που αποτύπωνε την κατάσταση στα 13ο δημοτικό και 13ο Γυμνάσιο Λάρισας στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, ο διευθυντής του 13ου δημοτικού επικοινωνώντας σήμερα με τη σελίδα έκανε τις παρακάτω διευκρινίσεις.

Οντως μέχρι χθες το μεσημέρι η εικόνα στην αυλή του σχολείου θύμιζε παγοδρόμιο λόγω του συσσωρευμένου χιονιού, αλλά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ έγινε προσάθεια για τον καθαρισμό της αυλής η οποία καθαρίστηκε σε ένα τμήμα της.

Επίσης η εξωτερική βρύση ήταν παγωμένη λόγω κάποιου σπασίματος, αλλά όλα από εκεί και πέρα, το δίκτυο ύδρευσης εντός του σχολείου, η αποχέτευση και οι σωληνώσεις της θέρμανσης λειτουργούν κανονικά τόσο στο Δημοτικό, όσο και στο Γυμνάσιο.

Τέλος με αφορμή την παράγραφο του ρεπορτάζ για άνοιγμα της θέρμανσης από το πρωί της Κυριακής ο διευθυντής τόνισε ότι η θέρμανση λειτουργούσε καθημερινά σε λογικά πλαίσια από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου ώστε το σχολείο να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να δεχθεί μαθητές, αλλά και για να αποφευχθούν πιθανές ζημιές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ