ΧΩΡΙΣ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Η ΑΕΛ ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Με τον τιμωρημένο Θωμά Ναζλίδη εκτός, αλλά και χωρίς τους ανέτοιμους λόγω τραυματισμού Αβραάμ, Μασούρα και Λαμπρόπουλο συμπληρώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ που θα ταξιδέψει αύριο για τη Βέροια προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη την τοπική ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (17.15).

Σημειώνεται πως, παρά την αρχική αισιοδοξία, ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ Μπ. Μίλιτς δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τη Βέροια καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Όπως έγινε γνωστό δεν είναι δυνατή η έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή Μπόγκνταν Μίλιτς ως την Τετάρτη (18/01) που είναι ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΛ, ωστόσο ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις του υψηλόσωμου επιθετικού, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικό φωτογραφικό υλικό από την ΠΑΕ ΑΕΛ δείγμα πως εκείνο που μένει είναι να «πέσουν» οι σχετικές υπογραφές.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Τσιώλης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τικίτο, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Φατιόν, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Ικάουνιεκς, Ντοντό, Γκαγέχο, Ντέλετιτς, Καπός, Ευμορφίδης, Βαρέλα και Γκουλουζάντε.
Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι κι αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο 38χρονος, ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια. Βοηθοί του ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και ο Ιορδάνης Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Καστοριάς. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης, από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ-ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ

Την πόρτα της εξόδου βλέπουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι Μπ. Γιοβάνοβιτς και Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΛ.

Ο έμπειρος στόπερ και μέχρι πρότινος αρχηγός των «βυσσινί» με μεγάλη προσφορά στην ομάδα, αλλά και ο αριστερός κεντρικός αμυντικός που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στην ΑΕΛ, αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα «παρελθόν» μετά και τις νέες προσθήκες.

Εξάλλου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες στις προθέσεις των υπευθύνων ήταν και η αποχώρηση του Κύπριου Ανδρέα Αβραάμ, ωστόσο  ο τραυματισμός του οδήγησε σε ματαίωση την όποιας απόφασης, τόσο για λόγους «ηθικής τάξης», όσο και για το ότι θεωρείται πως ο παίκτης μετά την αποθεραπεία του και την επιστροφή του σε φουλ πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΛ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ