ΜΑΣ… «ΚΥΝΗΓΑΕΙ» Ο Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι τα μηνύματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ας δείχνει μακρινός ακόμη, με την αντιπαλότητα που συντηρείται ανάμεσα στους δύο συλλόγους από ορισμένους αλλά και τον ορισμό του διαιτητή Τ. Σιδηρόπουλου, που αποτελεί 7 ολόκληρα χρόνια μετά «κόκκινο πανί» για τους φανατικούς, να δημιουργεί άσχημο κλίμα ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων.

Παιχνίδια της μοίρας, με το εν λόγω ρέφερι να δείχνει να μας… «κυνηγάει» και είναι και…  αστυνομικός στο επάγγελμα, μιας και ορίστηκε και στον αγώνα της Τετάρτης με τη Βέροια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά την απόφαση της Λίγκας για αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ «φουντώνουν» αντί να κοπάζουν τα σχόλια στο διαδίκτυο, που μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

«ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ “ΛΑΘΟΣ” ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ “ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ”.ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΙ ΑΛΚΑΖΑΡ», είναι ένα από αυτά, όπως αναρτήθηκε στο ιντερνέτ!

Ας ελπίσουμε πως οι χαμηλές θερμοκρασίες θα «κρυώσουν» τελικά και τα μυαλά ορισμένων, γιατί αλλιώς μάλλον «μυρίζει μπαρούτι» στην πόλη…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ