ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ “ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ” Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Α. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Με πολλές ελπίδες για διάκριση κατεβαίνει στην πρώτη επίσημη διοργάνωση της Ομοσπονδίας για το 2017 η αθλήτρια του Γ.Σ Νίκη Λάρισας Αλεξάνδρα Παπακώστα, που συνεχίζει την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς της Natalia Belyaeva.

Η νεαρή αθλήτρια εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο «Κύπελλο Ελπίδων», που περιλαμβάνεται πλέον στο ετήσιο αγωνιστικό ημερολόγιο της Ελληνικής Γυμναστικής  Ομοσπονδίας και διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος.

Οι αγώνες, με τη συμμετοχή 60 συνολικά αθλητριών, θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ενώ η αθλήτρια της «Νίκης» εξασφάλισε τη συμμετοχή της καθώς πέρυσι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων ανήκε στην πρώτη 15άδα των αθλητριών της ηλικιακής της κατηγορίας στη βόρεια Ελλάδα.

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο σύλλογος ετοιμάζεται πυρετωδώς και για τη συμμετοχή περίπου 15 νεαρών αθλητριών του (παγκορασίδες και κορασίδες) σε διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τέλη Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για όσες περισσότερες συμμετοχές, παραστάσεις και γιατί όχι διακρίσεις για τις αθλήτριές του!

Κυριολεκτικά με τη… νίκη και καλές επιτυχίες και από τη σελίδα!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ