ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ «ΠΕΡΑΣΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εμβόλιμο ματς την Τετάρτη για την Ολύμπια Λάρισας που με πολλές απουσίες ταξίδεψε στις Σέρρες, όπου και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2, που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας, επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 53-65.

Ολοκληρώνοντας με νίκη τον πρώτο γύρο οι «πορτοκαλί» παρατάχθηκαν με ελλείψεις απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος, ωστόσο χάρη στην εμπειρία της Κουτσουνούρη, που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 35 πόντους, αποχώρησαν από το ΔΑΚ Σερρών με το «ροζ» φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους.

Φιλότιμες οι παίκτριες του Δώδου το πάλεψαν μειώνοντας μάλιστα στο καλάθι στα μέσα της 3ης περιόδου, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η εκτός έδρας επικράτηση του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού Βόλου επί του Πιερικού Αρχέλαου στην Κατερίνη, με την «ψυχή στο στόμα» και καλάθι στην εκπνοή, με τη Σουλτάνη 1’’ πριν τη λήξη να δίνει τη νίκη στις ερυθρόλευκες, γράφοντας το τελικό 51-53!

Δεκάλεπτα: 11-22, 27-35, 42-48, 53-65

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ(Δώδος): Μαραγκού 18(4), Τόγα 10, Μπακιρτζίδου Κ. 3, Μπακιρτζίδου Μ. 8, Τζιαμπάζη 12(3), Λαδοπούλου Κ. 2, Βλαχβέη, Νασιάκου.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Λότφι): Δημητρέλια, Σουλιώτη 13, Παπαστεργίου, Λιάσκου 2, Μαγδαλιανίδου 6, Κουτσουνούρη 35(3), Καλλίδου 9(2), Ντούρα.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ