ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΩΛΗΣ-ΚΟΥΓΙΑΣ

Σίγουρα σε πιο ήρεμο κλίμα αναμένεται η συνάντηση Τσιώλη-Κούγια που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, με τον τεχνικό της ΑΕΛ και το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βάζουν στο τραπέζι μεταγραφικές κινήσεις, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα μιας ομάδας που προς το παρόν παλεύει για τη σωτηρία της.

Νέες εντάσεις και κόντρες στο εσωτερικό της ομάδας μετά και την αποχώρηση Καλογιάννη από το «βυσσινί» ραδιόφωνο, αλλά και τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Πλατανιά, τα οποία και προκάλεσαν «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων, με την ομάδα των Χανίων να «στολίζει» κανονικά «το γυρολόγο πρόεδρο», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, και τον Α. Κούγια να προχωρά σε νέες προσωπικές δηλώσεις!

Την ίδια ώρα δεν φαίνεται να περνά απαρατήρητη η κίνηση Κούγια να μιλά για τα μεταγραφικά ο ίδιος έχοντας δίπλα του, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου, τον καθ’ύλην αρμόδιο προπονητή του, σε μια μάλλον «άκομψη» στιγμή, την ώρα που η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία και κυρίως για την ηρεμία της.

Μήπως επιτέλους να κλείσουν τα στόματα και όταν πια με το καλό η ΑΕΛ παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους να έρθει η ώρα που τα έργα πλέον θα έχουν «βουλώσει» και τα στόματα των όποιων επικριτών της, στων οποίων το μύλο επιμένει να ρίχνει νερό ο μεγαλομέτοχός της;

Υ.Γ. Το σχόλιο γράφεται συνοδευόμενο με την ευχή να μην προκύψουν… απρόοπτα από τη συνάντηση!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ