ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ Α.Τ. ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου στο οποίο θα φιλοξενηθεί το Α.Τ. ΛΙβαδίου του οποίου η συνέχιση της λειτουργίας εξασφαλίστηκε έγιναν την Κυριακή.

Με αφορμή τη συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου σε δήλωσή του ανέφερε:

“Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους του υπουργούς Δημοσίας Τάξεως που έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα του Λιβαδίου, και γενικότερα της επαρχίας Ελασσόνας, την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην ικανοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος που αφορούσε την ενεργή παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου, ως κέντρο που παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους κατοίκους των ορεινών μας χωριών. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί ένα δίκαιο αίτημα βρήκε θετική αντιμετώπιση από την πλευρά της πολιτείας, κάτι που είχαμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητά μας, από τη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη του Δήμου Ελασσόνας”.

Η Αν. Βαγενά

Αναφορικά   με  την  προχθεσινή   εκδήλωση   του   Α.Τ.  Λιβαδίου Ελασσόνας, το οποίο τελικά παρέμεινε σε λειτουργία, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω   να   εκφράσω   την   ιδιαίτερη   χαρά   μου   που   το   Α.Τ. Λιβαδίου Ελασσόνας παραμένει σε λειτουργία εξασφαλίζοντας την προστασία   της   ζωής   και   των   περιουσιών   των   κατοίκων   της ευρύτερης περιοχής.

Δεδομένου   ότι   πρόκειται   για   μια   περιοχή   ορεινή   και απομακρυσμένη,   η   διατήρηση   του   Α.Τ.   Λιβαδίου   ήταν ζήτημα μέγιστης σημασίας.

Από τη μεριά μου, είμαι ευχαριστημένη που με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις έβαλα ένα  μικρό λιθαράκι στην επίτευξη αυτού  του σκοπού.   Αν   και   σοβαρά   οικογενειακά   προβλήματα   δεν   μου επέτρεψαν να παρευρεθώ σε αυτήν την εκδήλωση, είμαι βέβαιη όλοι οι   κάτοικοι   της   περιοχής   γνωρίζουν   ότι   η   σκέψη   μου   βρίσκεται κοντά τους”.

Ο Γ. Κατσιαντώνης

Το παρών στα εγκαίνια του Αστυνομικού τμήματος Λιβαδίου Ελασσόνας έδωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης ο οποίος εξήρε την προσφορά της δημοτικής αρχής της περιοχής να παραχωρήσει δημόσιο κτίριο όπου στεγαζόταν παλιότερα το 2ο Δημοτικό σχολείο…. για να μην παύσουν οι υπηρεσίες του τμηματος… που σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα ήταν προς κατάργηση στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων και των περικοπών των δαπανών.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καταφέραμε να κρατήσουμε… ζωντανό το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου Ελασσόνας μετά από αγώνα που κάναμε όλοι οι βουλευτές των κομμάτων και η Περιφέρεια… αφού με κοινό υπόμνημα μας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη τονίζαμε την αναγκαιότητα που έχει η λειτουργία του τμήματος στην απομακρυσμένη από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχή για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών του Λιβαδίου και 13 χωριών περιμετρικά. Όταν υπάρχει συναίνεση από όλους τα πάντα μπορούν να λυθούν μέσα από διάλογο, προτάσεις και δυναμικές διεκδικήσεις.”

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Γιώργος Κατσιαντώνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Β΄ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Αστυνόμο Α’, διοικητή του Α.Τ Ελασσόνας Πέτρο Μουταφίδη για το έργο που επιτελείται παρά τα όποια προβλήματα, αλλά είχε και μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Λιβαδίου Γιώργο Γκατζούνη  και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Αντώνη Μπίσμπα για τα προβλήματα της περιοχής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ