ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΝΤΟΝΤΟ

Σε επέμβαση στο τραυματισμένο του γόνατο θα υποβληθεί την Πέμπτη από το γιατρό της ΑΕΛ Γ. Μπασδέκη ο Ντοντό, μετά και το σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Με την ολοκλήρωση και του προεγχειρητικού έλεγχου ο άτυχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση γόνατος για έλεγχο κι αποκατάσταση χόνδρινων βλαβών και αποκατάσταση ρήξης τρίτου βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου, με την ΠΑΕ ΑΕΛ να εύχεται στο Ντοντό καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΑΕΛ

Σε απολογία για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς και την συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής μα αντίπαλο τον Πλατανιά κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η απολογία στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League ορίστηκε για την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 15:30, μετά από σχετική έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΟΙ»

Εξάλλου σε προπονητικούς ρυθμούς επανέρχονται οι «βυσσινί» μετά το ρεπό της Τρίτης, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Τσιώλης σε ρόλο «κατασκόπου» αναμένεται να παρακολουθήσει τη συνάντηση Βέροια-Ηρακλή.

Τέλος σημειώνεται πως σύμφωνα με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ