ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Διψασμένοι» για μπάλα σε ολόκληρο το νομό μετά και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε επίπεδο πρωταθλημάτων ΕΠΣΛ λόγω του χιονιά, όλοι περιμένουν πως και πως το Σαββατοκύριακο για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Έλα που οι αγώνες συνέπεσαν με τα μπλόκα των αγροτών, νέος πονοκέφαλος, αν και βγήκε η σχετική ανακοίνωση συμπαράστασης.

Τους πέταξε τη… μπάλα η Ένωση, «… Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού Λάρισας ανήκουν στην αγροτική τάξη, έχουν τα ίδια αιτήματα με τους ευρισκόμενους στις κινητοποιήσεις συναδέλφους τους, αλλά γνωρίζουν ότι ο δίκαιος αγώνας τους δεν πρέπει επ΄ ουδενί να επηρεάσει την αθλητική δραστηριότητα του τόπου τους, που ήταν και παραμένει το πιο υγιές και ουδέτερο κύτταρο της κοινωνίας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΠΣΛ.

Οπότε Μπούτας, Μαρούδας και λοιποί καλούνται να επιτρέψουν τη διέλευση σε ομάδες, διαιτητές και γιατρούς αγώνων προκειμένου να συνδυασθεί η αναγκαιότητα αξιοπρεπούς επιβίωσης των αγροτών (άρτος) με τη μπαλίτσα που περιμένουν να δουν 1,5 μήνα τώρα στο νομό (θεάματα)!

Θα τα βρουν και φέτος, δεν μπορεί με τέτοια προσέγγιση…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ