ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 10.000€ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Από το παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ανακοινώνεται ότι από τις δραστηριότητες που υλοποίησε το παράρτημα μέσα στο έτος 2016 (τηλεμαραθώνιος Θεσσαλία Τηλεόραση, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μουσικού Σχολείου Λάρισας, Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν κλπ) καθώς και από δωρεές φίλων και μελών, συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη στήριξη των δράσεων του Παραρτήματος Λάρισας της Αντικαρκινικής Εταιρείας το 2017, όπως το Πρόγραμμα φιλοξενίας καρκινοπαθών “Όλη η πόλη φιλοξενεί” καθώς και δωρεάν μαστογραφίες για γυναίκες οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Η διοίκηση του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια για την συνεισφορά τους, τη Θεσσαλία Τηλεόραση και την κ. Ράνια Αλεξίου, την Εταιρεία Intercom Foods και τον κ. Αστ. Τσαγκούλη, καθώς επίσης και τον οινοποιό Δημήτριο Διμπέτρη, όπως και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και τον διευθυντή του κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες ωστόσο απονέμονται στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, για την πολυποίκιλη βοήθεια τους, τόσο οικονομικά, όσο και οργανωτικά, αλλά και για την ενεργό τους δράση στην έμπρακτη στήριξη των καρκινοπαθών.

Θέλει επίσης να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες ολόκληρης της Θεσσαλίας που συνεισέφεραν από το υστέρημα τους για την ενίσχυση των σκοπών της Αντικαρκινικής Εταιρείας και να τους διαβεβαιώσει ότι τα χρήματα τους θα πιάσουν τόπο, μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ