ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ 

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας του Γυμναστηρίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στο τελικό μπάσκετ ανδρών και στον τελικό επιτραπέζιας αντισφαίρισης.


Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας καλωσόρισε τη νέα χρονιά και τα μέλη του γυμναστηρίου με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό γυμναστήριο παρουσία του προέδρου κ. Παναγιώτη Γούλα, του αντιπροέδρου κ. Στάθη Βελησσαρίου ,του κ. Χατζηαναγνώστου Γιάννη εκ μέρους της Ιατρικής και πλήθος φοιτητών/τριών .
Η εκδήλωση ξεπέρασε τον εορταστικό της χαρακτήρα, μιας και πριν την κοπή της πίτας διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Θεσσαλίας ο τελικός μπάσκετ ανδρών και ο τελικός επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Με τις ομάδες μπάσκετ αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίχτες:

Ομάδα μπάσκετ Ιατρικής (Κένταυροι): Λεβέντης Ιωάννης, Καραβασωνης Ιωάννης, Kokkaly Issa ,Καλογεράς Διαμαντής, Τασούδης Παναγιώτης, Κοσκινιωτης Αλέξανδρος Αντωνίου, Αστεριος Αγγελιδης Ιπποκράτης

Ομάδα μπάσκετ Διοίκησης Επ/σεων (Silver State): Μιχάλης Δημήτρης, Βασιλόπουλος Άρης, Αρβανίτης Αντωνης, Γκινης Αλέξανδρος, Λεμπέσης Κώστας, Τζαγκιεβ Ηρακλής, Γκιναη Ραφαηλ ,Esmeraldo Bulshi, Lukas Gazauskas (erasmus)

Το θέαμα που παρουσίασαν οι ομάδες ήταν εντυπωσιακό και ικανοποίησαν το πλήθος των φοιτητών/τριών που παρευρέθησαν σ’ αυτή την εκδήλωση.
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του τμήματος Ιατρικής επικρατώντας του τμήματος Διοίκησης Επ/σεων με σκορ 52-39 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στους νικητές απονεμήθηκε κύπελλο μετάλλια και διπλώματα.

Στον τελικό της επιτραπέζιας αντισφαίρισης νικητής αναδείχθηκε ο Καραβάκας Αλέξανδρος του τμήματος Ηλ/γίας επικρατώντας του Τζιόλα Θοδωρή με 3-2 σετ.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους αθλητές και στους φοιτητές που παρευρέθησαν. Το φλουρί το κέρδισε ο φοιτητής της Ηλεκτρολογίας Θοδωρής Τζιόλας.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γούλας στο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους.
Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ευχαρίστησε τον πρόεδρο και την συνέλευση για το ενδιαφέρον , την ηθική και οικονομική στήριξη του ΤΕΙ Θεσσαλίας στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητές , συγχαίρει τους φοιτητές- τριες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα και εύχεται σε όλους υγεία προκοπή και επιτυχίες!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ