ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΝΩ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Αποδεσμεύτηκε ο Καβουσάκης-Δανεισμός του Κρητικού

Νέα οικονομική «αιμορραγία» για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League οι «βυσσινί» τιμωρήθηκαν με νέα χρηματική ποινή ύψους 4.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Την ίδια ώρα φθίνουσα πορεία δείχνουν να έχουν τα εισιτήρια της ΑΕΛ, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να καταγράφει αρνητικό ρεκόρ στο AEL FC ARENA, αφού κόπηκαν μόλις 1.688 εισιτήρια σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Λίγκα, χωρίς φυσικά στον αριθμό αυτό να υπολογίζονται τα ελευθέρας, τα διαρκείας και οι όποιες προσκλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα «σκήπτρα» όσον αφορά στην προσέλευση των φιλάθλων κρατά πάντα η νικηφόρα αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου και κόπηκαν 5.500 περίπου εισιτήρια, ενώ το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ κρατούσε μέχρι πρότινος ο αγώνας με τον Ατρόμητο (1.849 εισιτήρια), πριν φυσικά μας προκύψει ο Πλατανιάς και η νέα «καθίζηση».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ

Επίσημα παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί πλέον ο τερματοφύλακας, Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει, το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί». Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης ήρθε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2015 βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο των «βυσσινί», κάτι που επισημάνθηκε και σε ανακοίνωση της ΠΑΕ, που αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Καβουσάκη. Συμπληρωματικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ.Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τον κύριο με “Κ” κεφαλαίο, Ζαχαρία Καβουσάκη. Δυστυχώς, η σκληρή πραγματικότητα του ποδοσφαίρου και ο ανταγωνισμός που επικρατεί, μας έφεραν στη δύσκολη θέση να αποχωριστούμε ένα από τα καθαρότερα και πλέον αξιόλογα ποδοσφαιρικά παιδιά μας. Ο Καβουσάκης μαζί με τον Ξενοδόχοβ, ήταν από τους βασικότερους συντελεστές της περσινής ανόδου. Του ευχόμαστε την μεγαλύτερη επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία.»

“ΔΑΝΕΙΚΟΣ” Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Σε υλοποίηση της απόφασης να παραχωρήσει δανεικός ο Τάσος Κρητικός, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός να «βάλει παιχνίδια» στα πόδιια του.

Έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Football League και συγκεκριμένα στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, στην οποία και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ