ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΧΑΡΟΥΛΑ!

Με θεαματικά αποτελέσματα «έπιασε δουλειά» η Χαρούλα, το γνωστό πλέον στους Λαρισαίους γεράκι που επιστρατεύτηκε από το δήμο για την απομάκρυνση με φυσικό τρόπο των πουλιών που κουρνιάζουν στις πλατείες του κέντρου της πόλης.

Η Χαρούλα, όπως ονομάστηκε το γεράκι του Δήμου Λαρισαίων, μετά την εκπαίδευσή της στο Πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων Πτηνών στη Δράμα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, ενώ τις τελευταίες ημέρες και μετά την προσαρμογής της στο αστικό περιβάλλον, ο εκπαιδευτής της κ. Γιώργος Χριστοδούλου, την φέρνει στην Κεντρική Πλατεία.

«Τα αποτελέσματα των πρώτων εξορμήσεων της Χαρούλας, προς το παρόν, είναι εντυπωσιακά…», επισημαίνεται σε σχετικό σχόλιο στη σελίδα του δήμου, όπου έχει αναρτηθεί και το σχετικό βίντεο.

Κάνει δουλειά το αρπακτικό, αποδεικνύοντας πως η φύση ξέρει καλύτερα, μιας και τα πουλιά απομακρύνονται χωρίς επιστροφή… διαδίδοντας τα κακά μαντάτα για την ύπαρξη φυσικού εχθρού στο περιβάλλον τους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ