4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ” ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακός ο Αθλητικός Όμιλος Ταεκβοντό  Αμπελώνα “ΕΥ ΖΗΝ” στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό  Keumgang open 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο  στην πόλη του Diest το Σαββατοκύριακο που πέρασε,  με την Σχολή Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ”  να κατακτά 3 ασημένια, 1 χάλκινο μετάλλιο και μία θέση στην 8αδα,

σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή τουρνουά της νέας αγωνιστικής χρονιάς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας   ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά: Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο εξασφάλισαν η Ζησιάδη Πασχαλίνα στην κατ. Νεανίδων -59 kg, η Ειρήνη Ντόβα στην  κατ. κορασίδων -36 kg, και ο συνεργάτης και δάσκαλος τις σχολής Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Γιάννουλης Μιχάλης Λάκης στην κατ. Ανδρών -74 kg, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γκάμπτσας Αστέριος στην κατ. Παίδων -37 kg, και  μια θέση στην 8αδα για τον αθλητή Μπαρούτα Νίκο.

Το ΔΣ και ο προπονητής Ντόβας Χαράλαμπος συγχαίρει τους αθλητές του για την εμφάνισή τους και για τα μετάλλια που πρόσθεσαν στην πλούσια συλλογή του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ