«ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Ρέγες Σαντοβάλ για λογαριασμό της ΑΕΛ

Με τη συμμετοχή του Θεοδωρόπουλου αλλά και την «πρώτη» του Ευμορφίδη ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ (19.30), ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ικάουνιεκς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Την αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Τικίτο, Γκόλιας, Φατιόν, Βαρέλα, Μασαλέσα, Κόντορ, Ναζλίδης, Καπός, Αβραάμ, Γκαγιέχο, Τσάκο, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς, Ευμορφίδης και Γκουλουζάντε..

Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΟΚ

Ο 37χρονος ρέφερι Σταύρος Μάνταλος από το Σύνδεσμο Καβάλας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Ιορδάνης Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Καστοριάς και ο Κοσμάς Χαρίσης από τον σύνδεσμο Γρεβενών. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης, από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΒΑΛ

Στην Αθήνα και μετέπειτα στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο 27χρονος κεντρικός επιθετικός Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ (Diego Antonio Reyes Sandoval), προκειμένου – εκτός σοβαρού απροόπτου – να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία, ωστόσο η τυπική πιστοποίηση της μεταγραφής θα γίνει γνωστή με νεότερη επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ντιέγκο Ρέγες είναι γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1990, είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ονδούρας (τελευταία συμμετοχή στις 22/1/2017), όπου μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ έχει αγωνισθεί στις ομάδες της χώρας του Μάραθον και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΣΑΠ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ-ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Ξενοδόχοβ και Μασούρα που ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους τους ως οι κορυφαίος τερματοφύλακας και νέος παίκτης αντίστοιχα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Γιάννη Μασούρα, που φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ και μέσα από την ομαδική προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς, κατάφεραν όχι μόνο να αναδειχθούν πρωταθλητές της Football League 2015-16, αλλά και να τιμηθούν από τους ίδιους τους συναδέλφους τους (ΠΣΑΠ) ως κορυφαίος τερματοφύλακας και κορυφαίος νέος παίκτης, αντίστοιχα, του περσινού πρωταθλήματος!!! Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και πολύ περισσότερο η επιτυχία…”

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ