ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΣΤΗ ΓΥΡΤΩΝΗ

Ενα ξεκάθαρο μήνυμα ότι τα τρακτέρ που έχουν συγκεντρωθεί στον κόμβο Πλατυκάμπου αλλά και όσα έλθουν και αύριο στο σημείο θα μετακινηθούν την Παρασκευή μόνο μέχρι τη Γυρτώνη έστειλαν σήμερα μετά από συνελεύσεις στα χωριά του δήμου Κιλελέρ οι αγρότες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Μάλιστα σημείωσαν ότι θα παραμείνουν και αύριο στο σημείο ελπίζοντας να ενισχυθεί περαιτέρω το μπλόκο και με νέα τρακτέρ, ενώ αντιπροσωπεία τους συνεχίζει τις επαφές με τους αγρότες που έβγαλαν τρακτέρ στη Ραχούλα σε μια προσπάθεια να πεισθούν και εκείνοι να μετακινηθούν στη Γυρτώνη.

Την ίδια ώρα στη γέφυρα της Γυρτώνης παραμένουν τα τρακτέρ του Αμπελώνα, της Φαλάνης και της Γιάννουλης, αλλά και τρακτέρ από χωριά των δήμων Αγιάς και Λάρισας, που καλοβλέπουν τη μετακίνησή τους στα Τέμπη σε περίπτωση που υπάρξει κοινή απόφαση και ικανοποιητικός αριθμός τρακτέρ.

Μάλιστα στη Γυρτώνη εκτιμούν ότι το αλαλούμ που επικράτησε με τις πληρωμές του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο θα βγάλουν και άλλους αγρότες στο δρόμο. “Ευχαριστούμε την κυβέρνηση για το δώρο που έκανε στον αγώνα μας” σημείωνε έμπειρος συνδικαλιστής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ