ΣΤΗ ZOOTECHNICA 2017 Ο ΕΛΓΑ

Με μεγάλη ανταπόκριση από τον αγροτικό κόσμο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΛ.Γ.Α. στην 10η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, Zootechnia 2017,  που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου του 2017.

Στον εκθεσιακό χώρο του Οργανισμού που στεγαζόταν στο κεντρικό περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρευρίσκονταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη του Υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. στη Θεσσαλονίκη καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλισης και Ενισχύσεων και της Διεύθυνσης Μελετών και Εφαρμογών.

Οι επισκέπτες που συνέρρευσαν στο υποπερίπτερο του ΕΛ.Γ.Α. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τον χαρακτήρα και τη διαδικασία της ασφάλισης του ζωικού κεφαλαίου και της φυτικής παραγωγής, αλλά και σχετικά με μια σειρά από άλλα θέματα όπως τα Προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων που προάγει ο Οργανισμός.

Ασφαλιζόμενοι κτηνοτρόφοι, αλλά και νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της κτηνοτροφίας, συνομίλησαν από κοντά με τους υπαλλήλους του ΕΛ.Γ.Α.,  θέτοντας ερωτήματα που αφορούσαν στον τρόπο με τον οποίο ο Οργανισμός εξασφαλίζει το ζωικό κεφάλαιο και το θωρακίζει απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ