ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Κ.Ξ.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PROFICIENCY

Απόλυτη ήταν η επιτυχία για τους υποψηφίους των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αλεξάνδρας Κολίτσα στις εξετάσεις (Pearson LCCI JETSET/ESOL) PROFICIENCY!!! το Δεκέμβριο του 2016.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας Pearson LCCI JETSET/ESOL προορίζονται για σπουδαστές που δεν είναι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας και οι οποίοι επιθυμούν να επιτύχουν σε υψηλής ποιότητας εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα που είναι διαθέσιμες και αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις περιγραφές γλωσσικής επάρκειας του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς για τις γλώσσες (ΚΕΠΑ). Οι διεθνείς πιστοποιήσεις PearsonLCCIJETSETESOL επιπέδων 4(Β1), 5(Β2),6(Γ1) και 7(Γ2) αναγνωρίζονται  από τον ΑΣΕΠ και επίσης σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως από Υπουργεία, Πανεπιστήμια, πολυεθνικές εταιρείες και επαγγελματικούς φορείς.

Οι μαθητές που πέρασαν τις εξετάσεις φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

“Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την απόλυτη επιτυχία τους στις εξετάσεις PROFICIENCY!!! Τους ευχόμαστε πάντα να θέτουν υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουν!!!”, αναφέρει η κ. Κολίτσα απευθυνόμενοι στους επιτυχόντες.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ