ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 33ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου έγινε στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου  η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 33ο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Εργαζομένων.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Στην συγκέντρωση ήταν ο Υπεύθυνος Αθλητισμου, Δημ. Σύμβουλος κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος και ο προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος κ. Τσίρκας Στέλιος οποίοι καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στους υπευθύνους των ομάδων.

O κ. Κωσταρόπουλος τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα ένα  χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε.

Σκοπός της Δημοτικής αρχής είναι η εξάπλωση του μαζικού αθλητισμού και σε άλλα αθλήματα και γυμναστήρια της πόλης μας και θα είναι κοντά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλούμενοι στα προγράμματα του Δήμου.

Είδη φέτος θα γίνει ανακατασκευή σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου (Γ. Μητσιμπόνα Α΄, Νεάπολης Α΄Δ. Κουκουλίτσιο-Δ. Μουσιάρη και Θεσσαλικού) αλλά και στο πρόγραμμα μας είναι να τοποθετηθεί παρκέ και σε άλλα τρία Σχολικά γυμναστήρια».

Εκ μέρους των υπευθύνων των ομάδων ζητήθηκε να δοθεί μεγαλύτερη προώθηση του πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου και αν είναι δυνατόν οι τελικοί να διεξαχθούν στο Αλκαζάρ, κάτι που ο κ. Κωσταρόπουλος είπε ότι είναι εφικτό.

Κατόπιν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος  όπου οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρείς ομίλους των τεσσάρων ομάδων και η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου.

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος 3ος Όμιλος
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΤΕΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΡΓΑΖ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΡΓΥΡ/ΧΟΟΙ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛ ΕΥΦΛ
ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ  

1η Φάση Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΡΓΑΖ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ
ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΑΡΓΥΡ/ΧΟΟΙ

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα αρχίσουν την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση αθλητικών δελτίων.

Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του αθλητικού τμήματος στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούζβελτ 59-1ος όροφος και στο τηλ. 2410 235260 κ. Καταραχιά Βασίλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ