ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού οι «βυσσινί»- Πρόστιμο για την ΠΑΕ

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση, τη 10η για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Κροάτη μεσοεπιθετικό Α. Αγκάνοβιτς. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που τις τελευταίες μέρες μετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων, ενώ σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Κροάτη μέσου, Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Αγκάνοβιτς είναι γεννημένος στις 03/10/1987 στο Ντουμπρόβνικ, απ” όπου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί στις ομάδες Κόπερ (Σλοβενία) και Ίστρα (Κροατία), ενώ σπουδαία σεζόν έκανε στη Ρουμανία με την Βιτορούλ (2015-16), στο μέσο της οποίας μεταπήδησε στην Α.Ε.Λεμεσού.

Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος στις 26 Ιανουαρίου, έπειτα από 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το Νο 20».

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στο AEL FC ARENA και υπό βροχή συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, το Σάββατο (11/2, 19:30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μίλος Ντέλετιτς και Βασίλης Κουτσιανικουλης, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Μονιάκης και Ντοντό.

Σημειώνεται πως στην προπόνηση μετείχε κανονικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί»  Αντνάν Αγκάνοβιτς, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής (10/02) θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα «καμπάνα» για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τους «βυσσινί» με συνολικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά στην ΠΑΕ ΑΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ενώ «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 9.000 ευρώ επιβλήθηκε και για τη συμπεριφορά των οπαδών στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ