ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΨΩΝΙ

Τουλάχιστο ανεπίτρεπτη η ενέργεια των διοργανωτών του μαθητικού συλλαλητηρίου που υποτίθεται πως θα πραγματοποιούνταν το μεσημέρι στην πλατεία Νομαρχίας, με σειρά αιτημάτων που αφορούν τους μαθητές και τις οικογένειές τους, σε μια παράλληλη πανελλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Προβλήθηκε από χθες η σχετική ανακοίνωση των εκλεγμένων και αγωνιστών μαθητών σχολείων της Λάρισας που είχαν και τη σχετική πρωτοβουλία, το ραντεβού δόθηκε στις 12.00 στην είσοδο της Περιφέρειας μόνο που συνεπείς αποδείχτηκαν μόνο οι δημοσιογράφοι!

Ανεπίτρεπτο καψώνι από τους διοργανωτές, που προφανώς λόγω έλλειψης συμμετοχής ματαίωσαν την κινητοποίηση, χωρίς ούτε ένας εξ αυτών να μπει στον κόπο να μεταβεί στην Περιφέρεια ή έστω να ενημερώσει τηλεφωνικά δημοσιογράφους, καμεραμάν και φωτορεπόρτερ που μάταια στήθηκαν επί 45’ στο κρύο αναμένοντας τους μαθητές!

Αν μη τι άλλο «φάουλ» εκ μέρους τους, ενώ με τη στάση τους όχι απλά υποβάθμισαν την ίδια τους τη δράση, μα ταλαιπώρησαν και αγνόησαν επιδεκτικά εργαζόμενους που έσπευσαν να καλύψουν τη διαμαρτυρία τους προς ενημέρωση του κόσμου.

Κρίμα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ