Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “AGROTHESSALY”

Σε 20.000 τ.μ., θα αναπτυχθεί η έκθεση, στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης, ενώ εκτοξεύτηκε ο αριθμός των εκθετών

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς  της Νεάπολης, για τη διαμόρφωση  των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν την 11η Πανελλήνια Εκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία  “Agrothessaly”,  η οποία ως γνωστόν θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 9 εως τις 12 Μαρτίου.

Εδώ και μέρες,  συνεργεία υπηρεσιών  Δήμου, της ΔΕΥΑΛ, αλλά και ιδιώτες εργάζονται πυρετωδώς, αφού η φετινή έκθεση, που οργανώνεται για πρώτη φορά από το Δήμο Λαρισαίων και την HELEXPO ΔΕΘ και αποτελεί την συνέχεια της Γεωργικής Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής  Εκθεσης Λάρισας, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ.

Ηδη έχουν ενοικιαστεί από τους εκθέτες όλοι οι χώροι, ενώ όπως προκύπτει από τα στοιχεία η έκθεση θα είναι διπλάσια σε χώρους, από την προηγούμενη του 2015, ενώ έχει υπερδιπλασιαστεί και ο αριθμός των εκθετών.

Ειδικότερα, η έκθεση θα καλύψεις 20.000 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων τα 16.000 τ.μ. θα είναι στεγασμένα. Επίσης, ο αριθμός των εκθετών είναι 140, ενώ στην προηγούμενη διοργάνωση ήταν  65.

Την ίδια ώρα, οι διοργανωτές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με το Επιμελητήριο της Λάρισας και τον πρόεδρό του κ. Δημήτρη Αδάμ,  αφού η στήριξη και η επιτυχία της  έκθεσης αποτελεί στόχο και των τοπικών παραγωγικών δυνάμεων.

Η επιλογή της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων να προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με τη HELEXPO φαίνεται ότι αποδίδει σημαντικά τόσο για την επιτυχία της Agrothessaly, όσο και για την προστιθέμενη αξία, που μπορεί να προσδώσει στην πόλη, ενώ φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η έκθεση να αποτελέσει το σημαντικότερο εκθεσιακό περιφερειακό γεγονός για το είδος της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ