ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

Επίσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα από κλιμάκιο του αγροτικού τμήματος  ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο τοπικά γραφεία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του αγροτικού τμήματος κ. Παπαδημητρίου Χρήστος, και τα μέλη κ. Γούσης Στέργιος και κ. Καραγιώργος Θωμάς

οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Βαλιώτη Θανάση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγχάρηκαν τον κ. Βαλιώτη  και το προσωπικό του οργανισμού για το έργο τους και την αποτελεσματικότητα στην έγκαιρη πραγμάτωση των πληρωμών προς τους αγρότες  αλλά και για την καταβολή χρωστούμενων προηγούμενων ετών.

Από την μεριά του ο κ. Βαλιώτης εξήρε την κυβερνητική στάση απέναντι στον οργανισμό που με τις μηδενικές παρεμβάσεις καθώς και την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου αφήνει την υπηρεσία να κάνει ανενόχλητη το έργο της. Τέλος, ανέφερε την σωστή κεντρική κατεύθυνση  και δήλωσε πως από τη μεριά της διοίκησης οι πόρτες είναι ανοιχτές για ενημέρωση και επικοινωνία όσον αναφορά οποιεσδήποτε προβληματικές που ίσως προκύψουν.

Τα στελέχη του αγροτικού τμήματος διευκρίνισαν ότι προτεραιότητα του κόμματος είναι η διασφάλιση και προστασία του αγροτικού εισοδήματος. Όλες οι ενέργειες που έχουν γίνει στοχεύουν στην εγκαθίδρυση ενός πλαισίου ασφάλειας προκείμενου ο αγρότης  να έχει ένα εγγυημένο εισόδημα αρχικά και μια διασφαλισμένη σύνταξη μετέπειτα, υψηλότερη από τις μέχρι τώρα, προκειμένου να μπορέσει να αποσυρθεί από την επίπονη αγροτική εργασία, δημιουργώντας έτσι μια διάδοχη οικογενειακή κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ