ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΛ

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει και η προαγωνιστική ομάδα του ομίλουΛ

Στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ πραγματοποίηθηκαν το προπερασμένο τριήμερο (3-5/2) οι Χειμερινοί αγώνες Κολύμβησης Ανοικτής Κατηγορίας (ΟΠΕΝ), με τη συμμετοχή 388 κολυμβητών/τριών από 66 Σωματεία όλης της χώρας και την εθνική ομάδα Βελγίου, που αυτό το διάστημα προετοιμάζονται στην Ελλάδα.

Τέσσερις (4) αθλητές  του Ν.Ο.Λ., Παύλου Παναγιώτη, Καταραχιά Ευαγγελίνα, Χαλιαμπάλια Γεωργία, Μπακογιάννη Μαρία, συμμετείχαν στην μεγαλύτερη διοργάνωση της χειμερινής περιόδου, αποδεικνύοντας ότι ο Ναυτικός Όμιλος είναι η μοναδική ομάδα της Λάρισας από άποψη παρουσίας σε τέτοιες διοργανώσεις.

Οι αθλητές μας κατόρθωσαν να πετύχουν εξαιρετικές εμφανίσεις αποκομίζοντας σημαντικά εφόδια και εμπειρίες αφού συναγωνίζονταν με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών:

Καταραχιά Ευαγγελίνα: 5η στα 8η στα 1500μ.ελ ., 6η στα 400μ.ελ. και 7η στα 800μ.ελ.

Μπακογιάννη Μαρία: 10η στα 200μ.ύπ., 17η στα 100μ.ύπτ. και 20η στα 50μ.ύπτ.

Γεωργία Χαλιαμπάλια: 11η στα  800μ.ελ. και  13η στα 400μ.ελ.

Παύλου Παναγιώτης: 33ος στα 50μ.πρ.

Σχολικό πρωτάθλημα

Παράλληλα, διεξάγεται και το Σχολικό πρωτάθλημα, το οποίο για άλλη μια χρονιά ενέταξε η ΚΟΕ στο πρόγραμμα των Χειμερινών αγώνων σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και στο οποίο μετέχουν συνολικά 305 κολυμβητές/τριες.

Εφτά (7) αθλητές του Ναυτικού Ομίλους Λάρισας συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα, αντιπροσωπεύοντας τα σχολεία τους και είναι οι εξής:

Χαλιαμπάλια Γεγργία (1ο Λύκειο): 3η θέση στα 400μ.ελ.

Καράβα Ειρήνη (1ο Λύκειο): 8η θέση στα 100μ.πετ. (όριο ΟΠΕΝ)

Καταραχιά Ευαγγελίνα  (4ο Λύκειο): 8η θέση στα 200μ.ελ.

Παππά – Δαλλιού Νεφέλη (12ο Λύκειο):  10η θέση στα 100μ.ύπτ. (όριο ΟΠΕΝ)

Παύλου Παναγιώτης  (11ο Λύκειο):  13η θέση στα 100μ.πρ.

Τόπης Βαλάντης (14ο Λύκειο):  14η θέση στα 200μ.πετ.

Γιαννακός Χαράλαμπος (Λύκειο Φαλάνης): 16η θέση στα 400μ.Μ.Α.

Πριν ακόμη τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την χειμερινή περίοδο, από την  αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΛ, 7 αθλητές έχουν πιάσει όρια ΟΠΕΝ και 24 όρια ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.  Τελευταίος αγώνας είναι το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ στην Καβάλα στις 17-19 Φεβρουαρίου. Οι προπονητές Οικονόμου Ζήσης και Αναστασιάδου Μαρία έχουν δύο εβδομάδες ακόμα για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία της ομάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές/-τριες για τις επιτυχές τους και τους εύχεται να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και προσήλωση την προσπάθειά τους.

Η προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΛ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές της προαγωνιστικής κατηγορίας του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, που συμμετείχαν περασμένο Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου, στα «Γαλαγάλεια 2017».

Ο ΝΟΛ συμμετείχε με 71αθλητές, οι οποίοι όλοι βελτίωσαν τις προσωπικές τους επιδόσεις.  Τελικός απολογισμός της αποστολής ήταν 99 μετάλλια, 49 χρυσά, 27 ασημένια και 23 χάλκινα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΛ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για τις επιδόσεις τους και εύχεται στους προπονητές τους επιτυχία στους στόχους που έχουνε βάλει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ