ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΛΗΞΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ολα δείχνουν ότι το συλλαλητήριο στην Αθήνα ήταν η κορύφωση των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων που διοργάανωσε η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, αφού στις συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και αύριο στα διάφορα μπλόκα αναμένεται να γίνει εισήγηση για αναστολή των κινητοποιήσεων,

με παράλληλη συμμετοχή στα κατά τόπους συλλαλητήρια των εργαζομένων στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, αλλά και με αγωνιστικό εορτασμό του Κιλελέρ το Μάρτιο.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ θα γίνει συνέλευση στο μπλόκο της Μελούνας με τη συντονιστική επιτροπή να αναμένεται να εισηγηθεί αναστολή, με αποχώρηση των τρακτέρ την Παρασκευή, ενώ ανάλογη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί και στο Δαμάσι.

Την Πέμπτη θα έχουμε τη συνέλευση στο μπλόκο της Νίκαιας όπου επίσης αναμένεται να υπάρξει εισήγηση για αποχώρηση των τρακτέρ την Παρασκευή.

Οι δρόμοι

Εν τω μεταξύ και σήμερα αναμένεται να κλείσουν η παλιά εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Δαμασίου από τις 4 – 6 μ.μ. αλλά και η νέα ε.ο. Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος του Αργυροπουλίου από τις 6 – 10 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ