ΤΟ ΤΣΙΚΝΙΣΑΝ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΦΩΤΟ)

Πιστοί στο έθιμο της ημέρας εκατοντάδες Λαρισαίοι έδωσαν δυναμικό παρών στην κεντρική πλατεία της πόλης μετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων για την Τσικνοπέμπτη.

Τα κάρβουνα άναψαν από νωρίς με μαθητές και εκπαιδευτικούς του τμήματος μαγειρικής της ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ να αναλαμβάνουν δράση ψήνοντας και μοιράζοντας αμέτρητα λουκάνικα στους συγκεντρωμένους, που διασκέδασαν και φέτος υπό τους ήχους των Χάλκινων της Γουμένισσας.

Στο πόδι από νωρίς κεντρικοί δρόμοι και πεζόδρομοι της Λάρισας καθώς μουσικοί και χορευτικά συγκροτήματα ξεσήκωσαν με το κέφι τους τους Λαρισαίους, ενώ καταστηματάρχες του κέντρου τηρώντας το έθιμο μετέτρεψαν τις εισόδους των μαγαζιών τους σε μια ατέλειωτη υπαίθρια ψησταριά, προσφέροντας μεζέδες και κρασί στους περαστικούς!

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μια απέραντη ψησταριά και ο Τύρναβος με τους επαγγελματίες να έχουν στήσει υπαίθριες ψησταριές και να έχουν δημιουργήσει ομίχλη πάνω από την πόλη.

Μουσική το μεσημέρι στο Cucci, μουσικές το βράδυ σε άλλα καταστήματα της πόλης απογείωσαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πιο ήρεμα τα πράγματα στον Αμπελώνα, με το Pueblo καφέ, να τηρεί το έθιμο ψήνοντας αρνί και κοκορέτσι μπροστά από το κατάστημα καλός μεζές, και διάθεση μέχρι το πρωί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ