ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Τετάρτη 15-02-2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ οι Τελικοί Μαθητικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης αγοριών-κοριτσιών στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων σχ. έτους 2016-2017. Και στους δύο αγώνες νικήτριες αναδείχθηκαν οι ομάδες του 4ου ΓΕΛ έναντι του 10ου ΓΕΛ με σκόρ: Αγόρια 50-38 και Κορίτσια: 26-17.

Ο Δ/ντης Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) κ. Καψάλης Ιωάννης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής  (Ο.Φ.Α.) θέλουν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τους μαθητές-μαθήτριες των ομάδων και των δύο σχολείων για την άψογη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο προβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το ομαδικό αθλητικό πνεύμα και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και τους Διαιτητές και την Γραμματεία για τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν.  Κυρίως όμως συγχαίρουν όλους τους μαθητές-μαθήτριες και των δύο σχολείων που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου και συμπεριφέρθηκαν ως «ΦΙΛΑΘΛΟΙ».

Κατά την απονομή ο κ. Καψάλης τόνισε ότι όλα τα παιδιά με τη άψογη στάση τους τιμούν τον εαυτό τους, την ομάδα τους, το σχολείο και τον αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί πριν την έναρξη των σχολικών αγώνων συνάντηση του κ. Καψάλη, του Συμβούλου Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούση και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων στην οποία συζητήθηκαν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων και ενδεχόμενων αρνητικών συμπεριφορών ενώ ζητήθηκε και η ενεργοποίηση των μαθητών προς την κατεύθυνση αυτή.

Τέλος την προηγούμενη ημέρα των αγώνων με πρόσκληση του Δ/ντή κ. Καψάλη και σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Λαπούση  έγινε Τεχνική Σύσκεψη στη ΔΔΕ Λάρισας στην οποία παραβρέθηκαν τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ., οι Δ/ντες των Λυκείων, οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι Διαιτητές, η Γραμματεία, οι αρχηγοί των ομάδων και οι πρόεδροι από τα δύο 15μελή συμβούλια των μαθητών  και στην οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε από όλα τα μέλη να καταβληθεί κάθε δυνατή  προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ