ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΝΛ (ΦΩΤΟ)

Και με φωτογραφικό υλικό επιβεβαιώνεται η καταγγελία που από την Παρασκευή δημοσίευσε το paidis.com σχετικά με την πτώση σοβάδων σε θάλαμο της παιδοχειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, χωρίς τουλάχιστο μέχρι ώρας να υπάρξει αντίδραση από επίσημα διοικητικά χείλη.

Το ευτύχημα της μη ύπαρξης τραυματισμών, το οποίο φυσικά καταγράφεται ως πρωτεύον, δεν μειώνει σε καμία περίπτωση τις ευθύνες που υπάρχουν για ένα Νοσοκομείο που σηκώνει  μεγάλο βάρος ασθενών, όταν μάλιστα το ούτως ή άλλως «ελλειμματικό» προσωπικό του υπερβάλλει εαυτόν την ώρα που καλείται να διαχειριστεί και τέτοιες καταστάσεις.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη συνέπεια της υποχρηματοδότησης και της εγκατάλειψης ουσιαστικά της συντήρησης του κτιρίου, ωστόσο ίσως οι διοικούντες θα έπρεπε να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση, διότι πλέον μιλάμε ξεκάθαρα για σημαντικό πρόβλημα που χρίζει άμεσης αντιμετώπισης και όχι για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έλλειψη συντήρησης δεν φαίνεται μόνο από την πτώση ανελκυστήρων και σοβάδων και τα “φουσκωμένα” ταβάνια, αλλά και από την άθλια εικόνα της στέγης στο παλιό τμήμα του νοσοκομείου κ.λπ….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ