“ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ”: Ή ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ή ΜΑΖΙ!

Κάλεσμα Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Φλωρίδη από τη Λάρισα

«Έχοντας ως πρώτη μας προτεραιότητα την ενότητα με τους πολίτες και την πραγματική οικονομία, αλλά και την αποδόμηση των δημαγωγών, θέτουμε το μόνο πολιτικό ερώτημα που υπάρχει, ή με το ΣΥΡΙΖΑ του Πάνου Καμμένου ή μαζί μας για μια ενωμένη δημοκρατική παράταξη την οποία και προτείνουμε».

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε σήμερα η εκδήλωση ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, όπου και οι πρώην υπουργοί Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης, παρουσία και του εκπροσώπου του Ποταμιού Π. Αβραμίδη, παρουσίασαν τη νέα πολιτική τους κίνηση «Ώρα Αποφάσεων».

Μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους τα 3 στελέχη της κίνησης περιέγραψαν μια πρωτοβουλία με στόχο την αμφισβήτηση του πολιτικού συστήματος, την εξεύρεση λύσεων σε περίοδο κρίσης και την καταπολέμηση του κρατισμού, του λαϊκισμού και του παλαιοκομματισμού που κρατούν τη χώρα πίσω.

«Να δοθεί επιτέλους προτεραιότητα σε αυτούς που παράγουν», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Γ. Ραγκούση, ο οποίος δεν δίστασε να περιγράψει ως «αντισυνταγματική» τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, όταν «είναι από τη φύση τους έκτακτοι», καλώντας μάλιστα τους ίδιους τους δημοσίους υπαλλήλους «να αντιδράσουν μπροστά σε μια τέτοια παλαιοκομματική τακτική».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι ομιλητές κάλεσαν ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ και Μεταρρυθμιστές να μετέχουν στην Εθνική Συνέλευση της κίνησης που προσδιορίζεται για μετά το Πάσχα με στόχο την ανάδειξη ηγεσίας από τη βάση, καθώς και στο Συνέδριο που θα ακολουθήσει μέσα στον Ιούνιο.

«Πιο ενωτικά δεν γίνεται», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση, ενώ ακολούθησε συζήτηση και με το κοινό, με τους ομιλητές να καλούνται να απαντήσουν νωρίτερα σε σειρά ερωτημάτων που έθεσε 5μελές προεδρείο αποτελούμενο από τους Λ. Γκουντρουμπή, Χρ. Κόλλιας, Χρ. Ντουλούλης, Αχ. Οικονόμου και Ν. Χατζούλη.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ