ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΙ TRAIL ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 170 αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε την Κυριακή υπό συνεχή βροχόπτωση ο 1ος Ορεινός αγώνας «Γεντίκι Trail» που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων  και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια εθελοντικών ομάδων.

Σημειώνεται πως πριν την εκκίνηση του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρωταθλητή του μαραθωνίου Κυριάκου Λαζαρίδη, ενώ νικητές του αναδείχθηκαν οι αθλητές Αζέλης Βασίλης, Κουτσιούκης Κων/νος και Χριστάνας Αχιλλέας, οποίοι μοιράστηκαν την πρώτη θέση με χρόνο 1.50.17.

Στην κατάταξη των γυναικών: Ζιώγα Νίκη στην πρώτη θέση με χρόνο 2.28.29 , Κανούτα Γεωργία στη δεύτερη θέση με χρόνο 2.38.10 και Νασίκα Νατάσα με Τσινίκου Δήμητρα στην τρίτη θέση με χρόνο 2.55.50.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι αθλητές και οι συνοδοί τους είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα στο Δημοτικό Σχολείο του Καλοχωρίου, τα οποία ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών.

 

Ε.Π.

 

ΦΩΤΟ: runningnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ