ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΚΚΑΛΗ

Πάντα βρίσκει  χρόνο ο  «μάχιμος  Εφ.  Αξ/κός»  Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης για τους Έφ. Αξ/κούς της Λάρισας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στη Λάρισα το Σάββατο 18 Φεβ 2017, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απ. Βερέμη για τις προετοιμασίες ενόψει του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφέδρων Αξιωματικών που θα γίνει στην πόλη της Λάρισας στις 17-19 Μαρτίου 2017 , στο Δημοτικό Ωδείο.  Συζητήθηκαν  θέματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου  μιας και όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου, τόσο αυξάνονται οι δηλώσεις συμμετοχής και παράλληλα οι ευθύνες της Οργανωτικής Επιτροπής .

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας  βεβαίωσε τον  υψηλό «συνάδελφο» για την επιτυχία του Συνεδρίου λέγοντάς του ότι  «και αύριο να γίνει το Συνέδριο κύριε Υπουργέ, είμαστε έτοιμοι να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία».

Η αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τον Υφυπουργό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λάρισας κ. Απόστολο Βερέμη, τον Ταμία του Συνδέσμου κ. Μπάμπη Τσιτσιβά και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Φωκά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ