O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ – Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ

O Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Αλόννησο. Βρισκόταν με τη φίλη του στο νησί για διακοπές. Λίγες ώρες μετά την άφιξή του, έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου λέγοντας ότι θα πήγαινε μια βόλτα και θα επέστρεφε, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Εδώ και έξι μήνες δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να οδηγεί σε μια απάντηση για την μυστηριώδη αυτή εξαφάνιση και θεωρείται αγνοούμενος. Όμως η μητέρα του 30χρονου, πιστεύει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε και σήμερα έκανε μήνυση  εναντίον δύο ψαράδων, πιστεύοντας πως εμπλέκονται στην εξαφάνιση.  

Σε πρόσφατη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο ένας από τους δύο ψαράδες που είδε για τελευταία φορά τον Γιώργο Καραμιχαϊλίδη πριν εξαφανιστεί υποστήριξε πως νωρίτερα το μοιραίο βράδυ είχε βγει με το φουσκωτό στα ανοιχτά για ψάρεμα με τον φίλο του και το παιδί του.  

Επέστρεψαν γύρω στις εννιά και ο φίλος του έφυγε για να συνοδέψει το γιο του στο σπίτι, με σκοπό να ξαναγυρίσει. Τότε είδε κάποιον να μπαίνει στο διπλανό καΐκι.   «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν συγγενής του ιδιοκτήτη, μετά όταν είδα ότι πήγε να το κλέψει, κατάλαβα. Πριν δύο χρόνια είχαμε ληστείες με καλάσνικοφ στην Αλόννησο, δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον άλλον μέσα στη νύχτα και πως θα αντιδράσει. Ήξερα εγώ αν είχε όπλο; Αν με άδειαζε εμένα δηλαδή, τι θα έλεγαν τώρα; Ο τύπος έπεσε στη θάλασσα, από εκεί και πέρα έπρεπε να καλέσω τη Λιμενική Αρχή και αυτόν που είχε το σκάφος» τόνισε.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ