ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ Κ-20!

Στα χνάρια των… μεγάλων στο σκαμνί του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου κάθισαν την Πέμπτη και οι… μικρότεροι, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου της Κ-20 Οδυσσέα Κλάρα στο ματς με την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως με βάση τα όσα γλαφυρά περιγράφονται στο φύλλο αγώνα αλλά και την έκθεση του Παρατηρητή ο Οδυσσέας Κλάρας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα 30 ημερών, καθώς και σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Στον αντίποδα, μια εντελώς διαφορετική διάσταση στην απόφαση δίνει η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αναλάβει και την πληρωμή του προστίμου που επιβλήθηκε στον Οδυσσέα Κλάρα, την ώρα μάλιστα που με ανακοίνωσή της εμπλέκει στο όλο θέμα υπόθεση στοιχηματισμού, κάνοντας παράλληλα λόγο για «γνωστά σκουπίδια του περιβάλλοντος του λαρισινού ποδοσφαίρου» (!) που το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του κ. Κλάρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα τον λογαριασμό των 3.000€ που πρέπει να πληρώσει για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Κ20 μεταξύ ΑΕΛ-Λεβαδειακού, από τον διαιτητή Ιωάννη Ντελέζο του Συνδέσμου Λάρισας.
Στον εν λόγω αγώνα ήταν παρών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα οργιώδη σφυρίγματα του συγκεκριμένου διαιτητή. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξετάζει σοβαρά τη σχέση που μπορεί να έχει η διαιτησία του με τον στοιχηματισμό στον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερος. Όπως είναι εξάλλου γνωστό, στο τελευταίο συμβούλιο της Super League έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τον παράνομο και νόμιμο στοιχηματισμό στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων υποδομής της κατηγορίας, όπου παρουσιάζονται προκλητικές συμπεριφορές διαιτητών έξω από κάθε λογική, λόγω ακριβώς και της φύσης των πρωταθλημάτων αυτών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλύπτει ταυτόχρονα απόλυτα τον κ. Οδυσσέα Κλάρα, εναντίον του οποίου το τελευταίο χρονικό διάστημα, από γνωστά σκουπίδια του περιβάλλοντος του λαρισινού ποδοσφαίρου, έχει ξεκινήσει συκοφαντική εκστρατεία και στέλνει το μήνυμα πως οι νταραβερτζήδες των 1.500 και 2.000 ευρώ από κάθε πατέρα, για να ενταχθεί το παιδί του στις ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ ΑΕΛ, έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί. Περί το τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου, θα γίνει ειδική σύσκεψη για τον επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας των ηλικιακών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.”

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: SportLarissa.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ