ΜΕ 19 “ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ” ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εκτός έδρας ματς της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ(Κυριακή 26/02, 15:00) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι εξής:  Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κόντορ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Ναβάρο, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης, Ευμορφίδης, Ναζλίδης, Καπός και Ρέγες.
Αναγκαστικά απόντες είναι οι τραυματίες Ντοντό, Τικίτο, Μονιάκης, Αναστασόπουλος και οι τιμωρημένοι Μίλος Ντέλετιτς και Νίκος Γκόλιας.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο 40χρονος ρέφερι Αριστομένης Κουτσιαύτης από το Σύνδεσμο Άρτας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ για τα play off της Football League με την ΑΕΚ (13/05/2015), που είχε βρει νικήτρια την «Ένωση» με σκορ 1-0.

Βοηθοί του ο Τρύφων Πετρόπουλος από την Αρκαδία και ο Αθανάσιος Κολοσιώνης από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης από την Ένωση Κορινθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αποστόλης Κουρκούνας από την Ε.Π.Σ. Χανίων.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ