Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Ανακοίνωση του προέδρου της τ.κ. Γόννων κ. Μπανιώρα

Για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Τεμπών του κ. Κολλάτου, παρέδωσε μαθήματα ήθους, ειλικρίνειας και δημοκρατικότητας στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών. Στη συζήτηση των θεμάτων υπήρχαν δύο αποφάσεις τοπικών συμβουλίων, η μία κατά πλειοψηφία και η άλλη ομόφωνη της τοπικής κοινότητας Γόννων.

Κι ενώ ο δήμαρχος κ. Κολλάτος έχει δηλώσει ότι σέβεται τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων, η παράταξή του ομόφωνα εγκρίνει την απόφαση του τοπικού συμβουλίου που ήταν κατά πλειοψηφία (και ορθώς), παραδόξως αποσύρει την απόφαση του τοπικού συμβουλίου Γόννων, που ήταν ομόφωνη. Για πολλοστή φορά η συμπεριφορά απέναντι μας κ. Κολλάτε, είναι αντιδημοκρατική.

Οι αποφάσεις μας είναι καθόλα νόμιμες και ψηφίζονται ομόφωνα από τα μέλη που ανήκουν και στις τρεις παρατάξεις του δήμου. Ωστόσο από μεριά σας διακρίνουμε κάποιο ανεξήγητο μένος.  Αστεία και η δικαιολογία που επικαλεστήκατε ότι δεν γνωρίζατε το θέμα, τη στιγμή που εσείς εισάγατε το θέμα για συζήτηση ως κατεπείγον -εκτός ημερήσιας διάταξης- στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος μπορείτε να μας πείτε κύριε δήμαρχε πως πρέπει να είναι οι αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου Γόννων, ώστε να είναι αρεστές σε σας και την παράταξή σας?»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ