ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «12 ΚΑΙ 38 ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 90 ΜΟΙΡΕΣ»

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, σε συνεργασία με  το Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών Λάρισας και τις εκδόσεις «Όστρια» παρουσιάζει το βιβλίο της Σελένης Γουλίτσα – Φωτιάδη : «12 και 38 γελάστηκες στις 90 μοίρες», στο Χατζηγιάννειο, την Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017, στις 7:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Η συγγραφέας έχει ετοιμάσει ένα βίντεο ειδικά για την εκδήλωση και θα παρουσιάσει το βιβλίο της μ’ ένα μοντέρνο τρόπο, μ’ ένα δρώμενο κουκλοθεάτρου, με αυτούσιους διαλόγους του έργου, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει η Ελένη Εξάρχου. Μετά το πέρας της παρουσίασης μπορούν να γίνουν κι ερωτήσεις από το κοινό. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δάσκαλος και συγγραφέας Βασίλης Καραβίδας, για το βιβλίο θα μιλήσει η καθηγήτρια, Βάσω Ψαριανού, ενώ θα προλογίσει ο πρόεδρος του ΠΟ.Κ.Ε.Λ., Αργύρης Γιουρούκης.

«Γελάστηκες με τις δρακόπετρες σκιές του καταρράκτη, υπερπήδησες πανάρχαια φαράγγια χάσματα γης και ουρανού για να ανταμώσεις τη βιολογική, καταγωγική σου αλήθεια! Ισαάκ: γέννημα εργαστηρίου; Πείραμα; Βιολογικό παιδί του επιστήμονα; Άγνωστοι γαμέτες, ζυγωτά χωρίς ταυτότητα συναντώνται σε κάθε 90 μοίρες απεμπολώντας τον αγνωστικισμό… Και οι εραστές της ερήμου στέκονται παρατηρητές στις εγκληματικές ορμέμφυτες προδιαθέσεις, επιτρέποντας στο «αετίσιο μάτι» να στρατολογεί απόκληρους και απολίδες. Να διαμορφώνει παραβατικές συνειδήσεις, αλλά να ξεπληρώνει τα χρέη του με τον αφόρητο έρωτά του για τη βεζυροπούλα…»

H εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ