ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Περισσότεροι από 3.000 καρναβαλιστές που μετέδωσαν το ατέλειωτο κέφι και τη διάθεσή τους στους χιλιάδες επισκέπτες με τους οποίους έγιναν ένα μετά το τέλος της παρέλασης συνέθεσαν ένα υπέροχο σκηνικό χθες το βράδυ στον Τύρναβο δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Πολύχρωμα και όμορφα τα άρματα που δημιούργησε η ομάδα του Γιώργου Κιτσούλη και του Κυριάκου Πέρπερα,δικαιολογημένα πήραν το χειροκρότημα των επισκεπτών.

Αψογη η διοργάνωση, υψηλής ποιότητας η ηχητική κάλυψη και οι μουσικές επιλογές από τον Βασίλη Σερετίδη και την ομάδα του συνέβαλαν τα μέγιστα στην έκρηξη του κεφιού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα καφέ και στις ταβέρνες του Τυρνάβου, παραδίδοντας την πόλη στο θεό Διόνυσο για τις σημερινές εκδηλώσεις του Μπουρανί, του μοναδικού εθίμου που έρχεται από πολύ μακριά και είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πολλά τα άρματα, χιλιάδες οι καρναβαλιστές και σίγουρα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απεικονίζουν στο ελάχιστο την ατμόσφαιρα που επικρατούσε χθες στον Τύρναβο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ