ΜΕ… «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Μπάχαλο και με τα ανεξόφλητα εισιτήρια διαρκείας

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της από τις 360.000 ευρώ σε 1.000.000 προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με τη σχετική ανακοίνωση να συνοδεύεται από το ανάλογο… «κράξιμο», καθώς όπως επισημαίνεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που κατονομάζονται, το ποσό καλύφθηκε σε ποσοστό που αγγίζει το 97% από την «Ανίκητο Άλογο» του μεγαλομετόχου Α. Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε εμπρόθεσμα την Τρίτη 28/02, δηλαδή μέσα στις νόμιμες προθεσμίες, όπως είχε προαναγγελθεί στις γενικές συνελεύσεις που προηγήθηκαν, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου την ΠΑΕ ΑΕΛ από 360.000 σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σ’ αυτό το ποσόν, δυστυχώς, παρά τις προσδοκίες της ιδιοκτησίας, εκτός της «Ανίκητο Άλογο» κι ενός ποσοστού 3%, το οποίο κάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Λιόντος, αλλά και μετοχών ύψους 500 ευρώ, ποσό το οποίο κάλυψε ο ένθερμος φίλος της ομάδας, μαθηματικός κ. Άρης Βαλασόπουλος, κανένας άλλος – ούτε μέλος του Δ.Σ., ούτε οπαδός της ΑΕΛ – προμηθεύτηκε έστω και μια μετοχή, ακόμη και για συμβολικούς λόγους».

ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο μεταξύ φωτιές άναψε ανάμεσα στις τάξεις των φιλάθλων ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τα ανεξόφλητα διαρκείας, με τους ιθύνοντες να ειδοποιούν πως αν δεν εξοφληθεί η 2η δόση δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσοι φίλαθλοι παρουσιάζουν εκκρεμότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας ή και αντιμετωπίζοντας οικονομική δυσχέρεια δεν προχώρησαν σε εξόφληση επιλέγοντας την αγορά εισιτηρίου αγώνα, κάτι που δεν θα είναι πλέον δυνατό όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ενώ δεν λείπουν και περιπτώσεις κατόχων διαρκείας που έχουν απολέσει την εξοφλητική απόδειξη, την οποία και ζητά η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ξεσήκωσε αντιδράσεις αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ειδοποιεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που δεν τα έχουν εξοφλήσει, ότι θα πρέπει να το πράξουν ως τις 9 μ.μ. της προσεχούς Παρασκευής 03/03, καθώς δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επισημαίνεται πως στο εξής η είσοδος των κατόχων διαρκείας θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της εξοφλητικής απόδειξης.

Στο μεταξύ, όσοι φίλαθλοι δεν εξοφλήσουν το εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους πως λόγω της οφειλής, το σύστημα έκδοσης ονομαστικών εισιτηρίων δεν θα ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθειά τους για έκδοση εισιτηρίου αγώνα τόσο κατά το υπόλοιπο της φετινής περιόδου όσο και κατά την επόμενη σεζόν.

Τέλος, αν δεν προηγηθεί εξόφληση του φετινού εισιτηρίου διαρκείας, θα είναι αδύνατη η έκδοση νέου για την επόμενη περίοδο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ