Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ

Τί λέει ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης για την παρουσία της στο καρναβάλι, φια τη διοργάνωση αλλά και για τις αντιδημαρχίες

Την πλήρη ικανοποίησή του για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον Τύρναβο και την ευρύτερη περιοχή συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, εξέφρασε με δηλώσεις του στη σελίδα ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης.

Ευδιάθετος ο δήμαρχος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιτυχία, τη συμμετοχή και τη σαφώς αναβαθμισμένη διοργάνωση, αλλά και τη συγκίνησή του για την παρουσία της νεαρής Μυρτώς και της μητέρας της στο Τυρναβίτικο καρναβάλι.

«Δώσαμε και πήραμε χαρά από τη Μυρτώ, ενώ δεν μένουμε ασυγκίνητοι, αφού θα εξετάσουμε τρόπους έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασής της», σημείωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου.

Ενώ για το καρναβάλι ανέφερε: «Θεωρώ πως με την πολύτιμη συνδρομή όλων καταφέραμε το καλύτερο καρναβάλι των τελευταίων ετών, ενώ βοηθούντος και του καιρού πετύχαμε την προβολή των εθίμων και της ντόπιας παράδοσης που μας έχουν κάνει ονομαστούς στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό».

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

Όσο για το πότε θα πέσουν οι… μάσκες σχετικά με την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων, λακωνικός ο δήμαρχος αρκέστηκε σε χαμόγελα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο των… αποκαλύψεων ακόμη και εντός του επόμενου 24ωρου, ενώ έγκυρες πληροφορίες της σελίδας μιλούν για επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν αύριο το πρωί! Αλλωστε απόψε θα συνεδριάσει η δημοτική ομάδα και σίγουρα εκεί θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Αναμένουμε…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ